Ohjelmistoja tarpeidesi mukaan

Toteutamme tehokkaasti kokonaisuuksia tai kehitämme ketterästi eri osioita

myynnin-, toiminnan- ja tuotannonohjauksen sekä logistiikan työvälineiksi.

Tiimimme vahvuutena on erilaisten liiketoimintojen laaja tuntemus sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Ohjelmistoja tarpeidesi mukaan

Toteutamme tehokkaasti kokonaisuuksia tai kehitämme ketterästi eri osioita myynnin-, toiminnan- ja tuotannonohjauksen sekä logistiikan työvälineiksi. Tiimimme vahvuutena on erilaisten liiketoimintojen laa ja tuntemus sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokonsultointi

Integraatiot

Pilvipalvelut

Meille vain taivas on rajana

Ohjelmistokehitys

Tiesitkö, että kehitämme ohjelmistoja tarpeidesi mukaan? Ohjelmistokehityksessä meille vain taivas on rajana.

Yrityksen on järkevämpää ottaa käyttöön suoraan sen toimintoihin suunnitellut ohjelmistot, kuin lähteä muuttamaan omaa toimintaansa kankean valmisohjelmiston vuoksi.

Kartoitamme tarpeenne sekä kehitämme toimintaanne sopivat ohjelmat vaikkapa myynnin, logistiikan, toiminnan- ja tuotannonohjauksen tehostamisen sekä seurannan työvälineiksi.

Kaikkea ei tarvitse tietää tai ratkaista itse

Ohjelmistokonsultointi

Tunnemme tuotannon haasteet, logistiikan ongelmat ja myynnin pullonkaulat. Meillä sinua palvelee ohjelmistotiimi, jolta löytyy yli kahden vuosikymmenen kokemus tuotannollisten ohjelmistoprojektien läpiviemisestä tehokkaasti ja luovasti.

Toimiva ja tarpeisiisi toteutettu ohjelmisto on yrityksesi kilpailuetu. Vuosien aikana olemme konsultoineet ja kartoittaneet lukemattomien yritysten ohjelmistotarpeita ja huomanneet, että yrityksen toiminnan kehittäminen kulkee käsikädessä ohjelmistoprojektin kanssa.

Integraatio luo oikeaa automatisaatiota.

Integraatiot

Toimivan integraation avulla parannat alihankintaverkoston tiedonkulkua, yrityksesi tehokkuutta, työtyytyväisyyttä, toimitusvarmuutta ja asiakaskokemusta.

Useimmissa nykyisissä järjestelmissä on valmiina rajapinnat, joiden avulla tieto saadaan liikkumaan helposti eri järjestelmiesi välillä. Tarvittaessa voit saada kaiken toimimaan saumattomasti yhteen: taloushallinnon, verkkokaupan, varastonhallinnan, logistiikan, tuotannon ja myynnin työkalut sekä yhteistyökumppaniesi omat järjestelmät.

Ohjelmistot ja palvelinpalvelut saman katon alta

Pilvipalvelut (SaaS, PaaS)

Pilvessä toimivat ohjelmistot voivat olla osa laajempaa järjestelmää. Toteutamme saumattomat migraatiot ja integraatiot vuosien kokemuksella. Halutessasi autamme sinua vaitsemaan ja rakentamaan liiketoiminnallesi parhaiten sopivan pilvipalvelun: Microsoftin Azure-ympäristöön, haluamaasi muuhun pilvipalveluun tai JAPOn omaan kotimaiseen ja paikalliseen palvelinympäristöön (PaaS).

Palvelinsalimme takaa, että kaikki liiketoimintasi kannalta kriittinen tieto löytyy nopeasti, aina varmennettuna ja suojattuna.

JAPO Ohjelmistot on luotettava kumppani

Tarjoamme laadukkaita ohjelmistokehitys- ja hallintapalveluita sekä kokonaisvaltaisia ICT-palveluita. JAPO Ohjelmistoilla ratkaisuja tehdään niin pörssiyhtiöiden kuin startup-yritysten tarpeisiin. Asiantuntijoiltamme löytyy yli kahden vuosikymmenen kokemus ohjelmistoprojektien läpiviemisestä tehokkaasti ja tarvittaessa luovastikin. Toimintatapamme on selkeää ja läpinäkyvää: annamme työstä kustannus- ja aikatauluarviot ja lähetämme sinulle eritellyt tuntiraportit kuukausittain. Voit käyttää valmistamiamme ohjelmia tietokoneella, tabletilla, puhelimella, trukkipäätteellä tai muilla vastaavilla päätelaitteilla.

Yhdessä emoyhtiön kanssa JAPO Ohjelmistot tarjoaa kattavat ICT-palvelut aina yksittäisistä ohjelmista tai niiden integraatioista, verkon rakentamiseen sekä palvelin- ja laitteistotoimituksiin. JAPO konserni työllistää 30 ICT-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 5 miljoonaa euroa.

Japo ohjelmistot
Kinaporintie 9, 62900 Alajärvi
Japo Palvelut Oy
Kauppakatu 10, 62900 Alajärvi

Tyytyväisiä asiakkaitamme