Meille vain taivas on rajana

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä!

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokonsultointi

Integraatiot

Pilvipalvelut

Miltä kuulostaa sujuvampi arki, enemmän liikevaihtoa ja tehokkaampi tuotanto?

JAPO Ohjelmistot on luotettava ohjelmistotuotannon ammattilainen, joka kehittää ohjelmistokokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaita ympäri Suomen palvelee tehokas ja ketterä ohjelmistoasiantuntijoiden tiimi. Järjestelmiä suunnitellessa tulee esiin tiimimme monipuolinen ja syvällinen tuntemus toimialoista sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Tarjoamamme palvelut

Meille vain taivas on rajana

Ohjelmistokehitys

Tiesitkö, että kehitämme ohjelmistoja tarpeidesi mukaan? Ohjelmistokehityksessä meille vain taivas on rajana.

Yrityksen on järkevämpää ottaa käyttöön suoraan sen toimintoihin suunnitellut ohjelmistot, kuin lähteä muuttamaan omaa toimintaansa kankean valmisohjelmiston vuoksi.

Lue lisää

Kartoitamme tarpeenne sekä kehitämme toimintaanne sopivat ohjelmat vaikkapa myynnin, logistiikan, toiminnan- ja tuotannonohjauksen tehostamisen sekä seurannan työvälineiksi.

Kokeneet, luovat ja asialleen omistautuneet ohjelmistoasiantuntijamme ovat erikoistuneet luomaan ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yrityksesi toiminnan optimoinnissa.

Vastaamme siihen, mikä tarpeesi kulloinkin on: toteutamme kokonaan uusia ohjelmistoja, kehitämme jo olemassa olevia järjestelmiä tai autamme järjestelmien integraatioissa. Kuljemme rinnallasi ohjelmiston suunnittelusta kehitykseen ja toteutuksesta ylläpitovaiheeseen varmistaaksemme, että tilaamasi ohjelmisto vastaa toiveitasi ja yrityksesi toiminnan vaatimuksia.

Tapamme toimia on selkeää ja läpinäkyvää. Saat meiltä aina tarjouksen ja kustannusarvion. Pidämme sinut ajan tasalla projektin edetessä ja raportoimme tehdyt työtunnit ja projektin toimenpiteet. Toteuttamiamme ohjelmia voit käyttää millä päätelaitteella ja alustalla tahansa.

Myös ohjelmien käyttöliittymät suunnitellaan vastaamaan yrityksesi toiminnan tarpeita. Käyttöliittymään sisällytetään juuri ne toiminnot, joita henkilöstö tarvitsee tehokkaaseen työntekoon. Toiveesi asiakasrajapinnan visuaalisen ilmeeseen toteutamme mielellämme.

Kaikkea ei tarvitse tietää tai ratkaista itse

Ohjelmistokonsultointi

Tunnemme tuotannon haasteet, logistiikan ongelmat ja myynnin pullonkaulat. Meillä sinua palvelee ohjelmistotiimi, jolta löytyy yli kahden vuosikymmenen kokemus tuotannollisten ohjelmistoprojektien läpiviemisestä tehokkaasti ja luovasti.

Toimiva ja tarpeisiisi toteutettu ohjelmisto on yrityksesi kilpailuetu. Vuosien aikana olemme konsultoineet ja kartoittaneet lukemattomien yritysten ohjelmistotarpeita ja huomanneet, että yrityksen toiminnan kehittäminen kulkee käsikädessä ohjelmistoprojektin kanssa.

Lue lisää

Toiminnan kehittämiskohteita nousee esiin jo vaatimusmäärittelyn aikana, kun yhdessä pohdimme, miten yrityksesi haasteet ratkaistaan ja kuinka toivoisitte asioiden toimivan.

Ohjelmistotiimimme vahvuutena on erilaisten liiketoimintojen laaja tuntemus sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa. Tunnemme erilaisten toimialojen toimintatavat ja erikokoisten yritysten kasvun haasteet. Osaamme auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi oikeat uusimman teknologian työkalut, eikä sinun tarvitse tuhlata resursseja tarpeettomaan kehitykseen.

Kartoituksen ja vaatimusmäärittelyn aikana löydetään oikeat vastaukset kysymyksiin kuten: Mikä osa ja mitkä toiminnot liiketoiminnasta kannattaa sisällyttää ohjelmaan? Miten ohjelmisto voi tukea yrityksen nykyistä hioutunutta toimintaan? Tai miten toimintaa kannattaakin muokata, jotta prosessit voidaan viedä läpi entistä tehokkaammin?

Integraatio luo oikeaa automatisaatiota

Integraatiot

Toimivan integraation avulla parannat alihankintaverkoston tiedonkulkua, yrityksesi tehokkuutta, työtyytyväisyyttä, toimitusvarmuutta ja asiakaskokemusta.

Useimmissa nykyisissä järjestelmissä on valmiina rajapinnat, joiden avulla tieto saadaan liikkumaan helposti eri järjestelmiesi välillä. Tarvittaessa voit saada kaiken toimimaan saumattomasti yhteen: taloushallinnon, verkkokaupan, varastonhallinnan, logistiikan, tuotannon ja myynnin työkalut sekä yhteistyökumppaniesi omat järjestelmät.

<details ”=””>Lue lisää

Jos tieto järjestelmien välillä ei kulje, syntyy ylimääräistä ja usein aikaa vievää manuaalista työtä, joka saattaa tuottaa virheellistä tietoa, aiheuttaa katkoksia ja pahimmassa tapauksessa tietoa katoaa kokonaan.  Parhaimmillaan integraatio ratkaisee yrityksen toiminnan kannalta kriittisen ongelman ja nostaa toiminnan uudelle tasolle.

Olemassa olevien järjestelmiesi integraatiot toteutamme sinulle joko täysin omana projektina tai laajemman ohjelmistokehityksen yhteydessä.

Ohjelmistot ja palvelinpalvelut saman katon alta

Pilvipalvelut

Pilvessä toimivat ohjelmistot voivat olla osa laajempaa järjestelmää. Toteutamme saumattomat migraatiot ja integraatiot vuosien kokemuksella. Halutessasi autamme sinua vaitsemaan ja rakentamaan liiketoiminnallesi parhaiten sopivan pilvipalvelun: Microsoftin Azure-ympäristöön, haluamaasi muuhun pilvipalveluun tai JAPOn omaan kotimaiseen ja paikalliseen palvelinympäristöön (PaaS).

Palvelinsalimme takaa, että kaikki liiketoimintasi kannalta kriittinen tieto löytyy nopeasti, aina varmennettuna ja suojattuna.

Lue lisää

Me huolehdimme myös palvelinlaitteiden ja palveluiden ylläpidosta. Ohjelmistoyhteistyö kanssamme tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden palvelinresurssien kasvattamiseen tai supistamiseen tarpeidenne mukaani.

Oma palvelinsalimme on yrityksille suunnattu joustava ja kustannustehokas palvelinkapasiteettiratkaisu, joka toimii JAPOn paikallisessa konesalissa. Virtuaalipalvelinratkaisussa saat käyttöösi haluamasi määrän palvelintilaa, jonka kokoa ja ominaisuuksia voit muuttaa tarpeen mukaan. Me huolehdimme laitteiston ylläpidosta ja kehittämisestä. Koko järjestelmä on ympärivuorokautisen ylläpidon piirissä.

Palvelinsalimme valokuituyhteyden avulla suurtenkin järjestelmien käyttö ja ylläpito sujuu ongelmitta ja ilman viiveitä. Palvelu on aina saatavilla ja laitteisto ajan tasalla. Kaikki salin fyysinen ja virtuaalinen tekniikka on varmennettu, ja palvelun vikasietoisuus on korkealla tasolla.

Palvelinjärjestelmän ulkoistaminen säästää henkilöstön työtunteja ja vapauttaa resursseja. Säästyt myös kalliilta ja riskialttiilta laitehankinnoilta. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa, kun JAPO hoitaa järjestelmien ylläpitämisen ja kehittämisen.

Katso lisää konsernimme palvelinpalveluista tästä.

Esimerkkejä liiketoiminnan osa-alueista, joihin olemme kehittäneet ohjelmistoja.

Mutta meille vain taivas on rajana. 

Tyypillisiä myynnin apuvälineitä, joita olemme toteuttaneet ovat tarjouslaskentaohjelmisto, tuotekonfiguraattori ja myynnin hallintatyökalu. Nämä kaikki voidaan integroida suoraan projektinhallintaan tai taloushallinnon ohjelmaan. 

Olemme toteuttaneet tuotannonohjausjärjestelmiä erityyppisiin valmistavan teollisuuden yrityksiin. Tuotantosi voi olla joko tilausohjautuvaa tai tuotanto-ohjautuvaa, ohjelmiemme avulla voit tehostaa tuotantoa optimoimalla hieno- ja karkeakuormitusta sekä varastonhallintaa.  Tiimin ehdottomana vahvuutena on erilaisten liiketoimintojen laaja tuntemus. 

Meillä on kokemusta myös erilaisista varastonhallinnan ja kuljetusten suunnittelun ohjelmistojen suunnittelusta ja kehittämisestä. Yhtenä esimerkkinä trukkipäätteissä toimivat sovellukset varastokokonaisuuksien ja tilaustenkäsittelyn saumattomaan hallintaan.

Toteutamme olemassa olevien järjestelmiesi integraatiot joko täysin omana projektina tai laajemman ohjelmistokehityksen yhteydessä. Meillä on kokemusta kymmenien eri ohjelmistojen integraatioprojekteista eri toimialoilla.  

Datalouhinnan työkalujen avulla voimme visualisoida yrityksesi liiketoiminnasta syntynyttä tietoa selkeään muotoon, saat selkeät ja tarkat näkymät esimerkiksi myynnin kannattavuudesta tai tuotannon tehokkuudesta.

Lemonsoft

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

Lemonsoftin asiakasmäärä on yli 6 800 ja se on mukana yli 50 000 käyttäjän arjessa.

Microsoft® Partner

Olemme Microsoft® in sovelluskehitys partnereita.

Tämä sertifikaatti takaa laadun.