Yhteistyötä JAPOn kanssa jo lähes 20 vuoden ajan

Yhteistyö ohjelmistokehitysrintamalla JAPOn kanssa aloitettiin vuonna 2004. Merkittävimpänä palveluna lähiaikoina on ollut yhteistyö Betsetille toteutetun ERP –järjestelmän ohjelmistokehityksessä. ERP –järjestelmä on tänä päivänä Betsetin elementtisektoritoiminnassa hyvin tärkeässä roolissa. Sieltä on nähtävissä asiakkaalta tulleesta tarjouspyynnöstä lähtien prosessin kaikki vaiheet tilauksen loppuselvitysvaiheeseen asti. Järjestelmän kehittäminen jatkuu edelleen.

Asiakokonaisuuksien hallinta ja seuranta on työntekijöille helppoa, kun kaikki tapahtuu yhdessä ja samassa järjestelmässä. Järjestelmien ja sovellusten moitteeton toimivuus on elinehto tämän päivän business-ympäristössä pärjäämisessä

Esa Kyrönlahti, Tietohallintopäällikkö

Betset

Betset on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia valmistava yksityinen betonialan yritys. Osia valmistetaan niin teollisuus-, toimisto- kuin asuinkohteisiinkin. Näiden lisäksi Betset toimittaa myös valmisbetonia. Toimialueena yrityksellä on koko Suomi. Lisäksi satunnaisia toimituksia on ollut myös Ruotsiin, Norjaan sekä osakkuusyrityksen kautta Baltian markkinoille.

Betset Oy on perustettu vuonna 1950 ja sen menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen. Perheyrityksen omistavat Hannu Löytönen sekä Hannun lapset Mika, Tiina ja Olli. Toimitusjohtajana toimii Mika Löytönen. Betset-yhtiöiden päätehdas sijaitsee Kyyjärvellä veljesten lapsuudenkodin vieressä.

Betset-yhtiöt koostuu kymmenestä eri tehtaasta. Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit. Vuonna 2000 perustettiin Hämeenlinnaan tehdas, jossa valmistettavia tuotteita ovat ontelo- ja kuorilaattaelementit sekä valmisbetoni. Helsingissä Viikissä Betsetillä on vuonna 1997 perustettu nykyaikainen ja ympäristöystävällinen valmisbetoniasema. Keskeinen sijainti takaa pikaiset toimitukset pääkaupunkiseudun rakennuskohteille. Vuonna 1996 perustettiin Betset Group Oy:n toimipiste Nurmijärvelle. Siellä valmistetaan ontelolaattoja, seinäelementtejä, ripalaattoja, runkotuotteita sekä valmisbetonia. Lisäksi toimipisteitä on Espoossa, Nummelassa, Paraisilla, Turussa ja Vierumäellä.

Betset-konsernin osakkuusyritys on AS Ikodor, jonka tehdas sijaitsee Tartun maakunnassa Kärknässä, Virossa. Siellä valmistetaan ympäristöbetonituotteita sekä kevytsora- ja betoniharkkoja Baltian markkinoille.

Yrityskumppanuudessa asiantuntemus on tärkeää

Pitkäaikaisessa yrityskumppanuudessa yhteistyö melkein ”naapurissa” olevan yrityksen kanssa on sujunut hyvin. Betsetille on ollut tärkeää pitää tiukasti omissa käsissä se, mitkä, mitä ja missä järjestyksessä projekteja tehdään. Molemminpuolinen luottamus ja oman asiantuntemuksensa laittaminen peliin siten, että asiakaslähtöiset projektit saadaan hyvään lopputulokseen edesauttaa hyvän yrityskumppanuuden luomisessa.

JAPOn osaaminen nykyaikaisista ohjelmistokehitystuotteista sekä halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla kuuluu ohjelmistotoimittajan tärkeisiin ominaisuuksiin. Näiden lisäksi JAPOlla on kokemusta lukuisista asiakaslähtöisten ohjelmistoratkaisumallien toteutuksesta.

Esa Kyrönlahti, Tietohallintopäällikkö